Hlavní obsah

Roční holčička se mamince schovala tak dobře, až ji vyprošťovali strážníci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

O tom, že se i nevinná hra na schovávanou může během okamžiku změnit v drama, se přesvědčila maminka v brněnské čtvrti Bystrc. Její jeden a půl roku stará dcerka se při hře omylem zabouchla, až matka musela zavolat městskou policii. O případu informoval policejní mluvčí Jakub Ghanem.

Holčičku museli vyprošťovat strážníciVideo: MP Brno

 
Článek

„Jedenapůlroční holčička chtěla vyzrát na svou maminku tím, že se před ní schová v ložnici. V běhu ale za sebou prudce zabouchla dveře a v tom okamžiku se poškodil otevírací mechanismus,“ popsal mluvčí kritické okamžiky.

Matka holčičky se nejprve snažila dveře otevřít sama, nářadím ale dveře ještě více poškodila. Přivolaní strážníci pak nemohli dveře ani vykopnout, protože hrozilo, že děvčátko bude stát za nimi.

Osmiletá dívenka zachránila maminku, která zkolabovala na hřbitově

Krimi

Moc si nepomohli ani s výsuvným žebříkem, ze kterého se chtěli podívat do okna pokoje, jestli je holčička v pořádku, byly totiž zatažené závěsy a dívenka na volání nijak nereagovala.

Nakonec vše dobře dopadlo, strážníkům se podařilo dveře otevřít a holčičku tak vysvobodit. „Šťastná žena dítě s úlevou objala, holčička byla naprosto klidná a nijak ji nepřekvapila ani přítomnost strážníků v bytě,“ uzavřel Ghanem.

Reklama

Výběr článků

Načítám