Hlavní obsah

Řidička vjela v Olomouci do tramvajové zastávky, kde srazila dva lidi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osobní auto, které řídila dvaašedesátiletá řidička, narazilo ve čtvrtek pozdě večer do tramvajové zastávky na Brněnské ulici v Olomouci. Zraněna byla nejen řidička, ale i dva lidé, kteří čekali na tramvaj. Právo o tom v pátek informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: HZS Olomouckého kraje

Osobní auto poničilo tramvajovou zastávku, srazilo na ní dva lidi.

Článek

K nehodě došlo krátce před 21:30. „Řidička jela vozidlem BMW v levém jízdním pruhu ve směru od Prostějova do centra Olomouce. Z dosud nezjištěných příčin vjela s vozidlem vlevo mimo komunikaci, kde na tramvajové zastávce Pionýrská postupně narazila do kovového zábradlí, laviček, automatu na jízdenky a při tom srazila dva chodce ve věku 20 a 22 let čekající na tramvaj,“ uvedl mluvčí.

Foto: Policie ČR

Osobní auto poničilo tramvajovou zastávku, srazilo na ní dva lidi.

První pomoc poskytli řidičce auta a dvěma lidem, kteří čekali na zastávce na spoj, hasiči. „Následně si je převzali do péče záchranáři zdravotnické záchranné služby,“ sdělila Právu mluvčí hasičů Lucie Balážová.

Foto: Policie ČR

Osobní auto poničilo tramvajovou zastávku, srazilo na ní dva lidi.

Zranění chodci i řidička byli převezeni do Fakultní nemocnice v Olomouci. „Řidička nebyla pod vlivem alkoholu. Policisté odhadli celkem škodu na tři sta tisíc korun,“ doplnil Hejtman s tím, že bližší okolnosti nehody jsou předmětem šetření.

Recidivista střelil ženu v olomoucké herně do hlavy. Soud mu potvrdil doživotí

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám