Hlavní obsah

Řidička škodovky narazila na Jindřichohradecku čelně do stromu. Z vozu ji vystříhali hasiči

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lodhéřov

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyjížděly v sobotu ráno k Lodhéřovu na Jindřichohradecku. Třiačtyřicetiletá řidička škodovky narazila čelně do stromu a ve voze zůstala zaklíněná. Utrpěla středně těžká vícečetná poranění.

Foto: ZZS Jihočeského kraje

Třiačtyřicetiletá řidička škodovky narazila na Jindřichohradecku čelně do stromu

Článek

Nehoda se stala krátce před půl šestou ranní na silnici druhé třídy. Podle policejní mluvčí Lenky Krausové šoférka pravděpodobně nepřizpůsobila rychlost jízdy stavu vozovky.

Auto následně vylétlo ze silnice a čelně narazilo do stromu. Hasiči ženu z vozu vyprostili a předali do péče zdravotníků.

„Pacientce se středně těžkými vícečetnými poraněními jsme podali nitrožilně léky a převezli do českobudějovické nemocnice,“ upřesnila za krajskou záchranku Zuzana Fajtlová.

Foto: ZZS Jihočeského kraje

Třiačtyřicetiletá řidička škodovky narazila na Jindřichohradecku čelně do stromu

Řidička se kvůli zdravotnímu stavu nemohla podrobit dechové zkoušce, policisté proto nařídili odběr krve v nemocnici. Způsobená škoda je předběžně odhadnutá v řádu desítek tisíc korun.

Muž zapadl do bahna při krádeži ve vypuštěném rybníku. Vytáhli ho hasiči na paddleboardu

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám