Hlavní obsah

Řidička se v protisměru srazila se zbrusu novým elektromobilem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladé Buky

Značné štěstí měla 36letá řidička na Trutnovsku, když podle policie vjela na rovném úseku do protisměru, kde se srazila s dalším vozidlem. Její auto se převrátilo na střechu, z nehody ale vyvázla jen s lehkým zraněním. Nikdo další se nezranil. Zatímco na autě řidičky vznikla odhadem škoda za 60 tisíc korun, na zcela novém elektromobilu je to 1,5 milionu.

Foto: Policie ČR

Řidička se v převráceném autě na Trutnovsku lehce zranila

Článek

Nehoda se stala v pondělí krátce po půlnoci na silnici mezi Trutnovem a Svobodou nad Úpou v katastru obce Mladé Buky.

„K nehodě pravděpodobně došlo tak, že řidička auta značky Ford Focus se plně nevěnovala řízení a na přímém úseku přejela do protisměru, kde se střetla s protijedoucím vozidlem značky Škoda Enyaq,” informovala o nehodě mluvčí policie Iva Kormošová.

Foto: Policie ČR

Škodu na novém autě policie odhadla na 1,5 milionu korun

Ford skončil po střetu převrácený na střeše, zdravotníci jeho šestatřicetiletou řidičku odvezli do nemocnice naštěstí jen s lehkým zraněním.

„Nikdo jiný se nezranil. Dechové zkoušky na alkohol byly negativní,” upřesnila mluvčí.

Řidička u Vyškova zazmatkovala a vjela na dálnici v protisměru

Krimi

Přesnou příčinu nehody vyšetřují policisté. Jasná je zatím jen výše škod - na fordu se jedná o 60 tisíc korun a na škodovce letošní výroby, která měla ještě převozní registrační značku, je to 1,5 milionu korun.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám