Hlavní obsah

Řidička na Pražském okruhu vylétla ze silnice. Dvě ženy a dvě děti jsou zraněny

– Ořech

Řidička hyundaie vylétla v pátek v podvečer z Pražského okruhu u Ořechu a s vozem skončila v křoví. Při nehodě byly zraněny dvě dospělé ženy a dvě děti.

Nehoda na Pražském okruhu u OřechuVideo: Novinky

 
Článek

K nehodě došlo na 18. kilometru Pražského okruhu ve směru k dálnici D1. Řidička ze zatím neznámých příčin přejela na sjezdu přes travnatý ostrůvek, narazila do svodidel a následně s autem vylétla mimo dálnici.

Havarovaný automobil ve křoví nebyl z dálnice prakticky vůbec vidět.

Policisté i záchranáři měli nehodu původně hlášenou u sjezdu na Barrandov, tam však žádné havarované vozidlo nenalezli. Auto našli právě až u sjezdu na Ořech.

„Při nehodě byly zraněny dvě ženy a dvě děti. Jednalo se o pohmožděniny hrudníku a zad. Po ošetření jsme všechny pacienty transportovali do motolské nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová s tím, že na místě zasahovalo celkem pět posádek záchranné služby, včetně lékaře.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Autonehoda na Pražském okruhu u Ořechu

Sjezd na Ořech museli policisté uzavřít, stejně jako nájezd na dálnici.

„Řidička havarovala s osobním automobilem mimo dálnici. Policisté v současné době zjišťují veškeré okolnosti a příčiny nehody,“ sdělil policejní mluvčí Richard Hrdina.

Hasiči k nehodě vyslali hned dva speciální automobily, jeden technický a druhý vyprošťovací.

„Auto jsme vytáhli pomocí navijáku ke svodidlům a následně ho pomocí hydraulické ruky vrátili zpět na silnici,“ uvedl mluvčí hasičů Martin Kavka.

Nehodou se nadále zabývají policisté.

Reklama

Výběr článků

Načítám