Hlavní obsah

Řidič zemřel pod passatem, další nepřežil náraz do stromu

Novinky, Petr Nový
Prachatice, Jihlava
Aktualizováno

Řidič osobního vozu VW Passat zemřel v noci na pátek při dopravní nehodě na Jihlavsku. Auto se převrátilo na bok mimo silnici, řidič pod ním zůstal. Záchranářům se ho oživit nepodařilo. Další tragická nehoda se stala ráno na jihu Čech, tam zemřel řidič po nárazu vozu do stromu.

Článek

Nehoda na Vysočině se stala před jednou hodinou ráno u Záborné směrem na Stáj. „Hasičům se podařilo řidiče rychle vyprostit. I přes veškerou snahu záchranářů však na místě svým zraněním podlehl,“ řekla mluvčí hasičů Petra Musilová.

Likvidace nehody trvala do tří hodin ráno. "Řidič v pravotočivé zatáčce nezvládl řízení a vjel na protilehlý svah, narazil do stromu a převrátil se," řekla mluvčí policie Hana Kotková.

Smrtelný náraz vozu do stromu

Dopravní nehoda s tragickým koncem se stala také v pátek ráno u obce Babice na Prachaticku. Havárii osobního vozu do stromu jeden člověk nepřežil. Proč vůz vylétl ze silnice, nyní zjišťují policisté.

„Nehoda se stala krátce po půl osmé. Řidič osobního automobilu čelně narazil do stromu. Bohužel svým zraněním na místě podlehl,“ řekla mluvčí jihočeských hasičů Vendula Matějů.

Zasahující jednotka hasičů z Prachatic musela ostatky řidiče z vraku vozu vyprostit. „Policisté nyní nehodu vyšetřují. Přiletěl i vrtulník Letecké záchranné služby,“ doplnila Matějů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám