Hlavní obsah

Řidič vyletěl s autem z kruhového objezdu v Průhonicích do hasičské nádrže

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Průhonice

Policisté a záchranáři zasahovali v pátek dopoledne v Průhonicích v Praze-západ, kde řidič vjel s autem do hasičské nádrže. Podle policie šofér nezvládl manévr na kruhovém objezdu, střetl se s jiným vozidlem a skončil ve vodě.

BEZ KOMENTÁŘE: Auto sjelo v Průhonicích do nádržeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 11. hodiny v ulici Uhříněveská nedaleko místního akvaparku. Mluvčí policie Veronika Čermáková uvedla, že řidič s největší pravděpodobností nezvládl jízdu po kruhovém objezdu.

„Chtěl přejet z vnitřního pruhu do vnějšího, nedal přednost v jízdě a střetl se dalším vozidlem, poté vjel do nádrže,“ popsala mluvčí předběžné závěry vyšetřovatelů.

Řidič se dostal z vody ještě před příjezdem záchranářů, pomohli mu podle policie šoféři, kteří jeli zrovna kolem. Muž vyvázl bez zranění a lékařské ošetření nepotřeboval.

Na místě zasahovali také hasiči s potápěčem, kteří zajistil auto kvůli vytažení z vody. Okolnosti nehody policie dále vyšetřuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám