Hlavní obsah

Řidič v Brně se za jízdy sám oslepil pepřovým sprejem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O některých situacích se říká, že se nedají vymyslet, ale musí se zažít ve chvíli, kdy je připraví život sám. S podobnou, skoro až neuvěřitelnou se v noci na čtvrtek setkali strážníci Městské policie v Brně. 

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Projíždějící motorista je zavolal do Křenové ulice, kde na křižovatce s ulicí Vlhkou stálo otevřené BMW, jehož řidič s bolestivou grimasou vystoupil z auta a držel se za obličej. Hlídka k němu dorazila a vyslechla si velmi nečekané vysvětlení.

„Šestadvacetiletý mladík za jízdy údajně manipuloval s obranným pepřovým sprejem a při průjezdu křižovatkou ho nedopatřením použil přímo v zavřené kabině vozidla. Část štiplavé látky si prý našplíchal i do obličeje,“ popsal scénu jako vystřiženou z grotesky mluvčí Jakub Ghanem. 

Před strážníky si mladý řidič si stěžoval na velké bolesti a pálení, a tak mu oči vymyli speciálním dekontaminačním roztokem, který vozí ve služebním voze. Nepříjemná procedura zabrala okolo deseti minut, a tak strážníci usoudili, že na správné zásady při řízení bude mladý muž příště pamatovat i bez trestu za dopravní přestupek, kdy se vlastní vinou nemohl plně věnovat jízdě.

Mladík v BMW zabil dva lidi, trest tři a půl roku vězení se mu zdál přísný

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám