Hlavní obsah

Řidič skútru nejdříve najížděl na policisty, pak havaroval a chtěl utéct

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Dramatický průběh měla honička policistů s řidičem skútru, ke které došlo v Ostravě. Motorkář na policisty nejprve najížděl, pak havaroval a pokoušel se utéct. Policisté poté zjistili, že je pod vlivem drog. Soud ho poslal do vazby.

Pronásledování skútruVideo: Policie ČR

 
Článek

Událost se odehrála v nočních hodinách v Ostravě-Třebovicích. Opilý motorkář na sebe sám upozornil už stylem svého řízení. Na výzvu k zastavení nereagoval, naopak zrychlil a začal kličkovat.

Uprchlého krokodýla našli ve sklepě

Krimi

„Motorkář se svou zběsilou jízdou vydal po chodníku, louce, ale také cyklostezce. Muži zákona řidiči chtěli policejním zátarasem zabránit v další jízdě, ale ani to nepomohlo,“ uvedla v pátek mluvčí policie Eva Michalíková s tím, že řidič v jednu chvíli na policisty i najížděl tak, že museli uskočit.

Cyklista v Ostravě vybrzdil kamion

Krimi

Následně havaroval a pokoušel se schovat v lesíku. „Během krátké chvilky už měl podezřelý muž pouta na rukách a byl převezen na oddělení. Jedná se o 35letého recidivistu, který má 11 záznamů v rejstříku trestu. Také měl platný zákaz řízení všech motorových vozidel,“ dodala mluvčí.

Foto: Policie ČR

Skútr po nehodě

Reklama

Výběr článků

Načítám