Hlavní obsah

Řidič na Prostějovsku dostal smyk a boural. Když čekal na pomoc, smetlo ho auto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prostějov

Hned u dvou nehod byl ve čtvrtek 26letý řidič na Prostějovsku. Neprve se svým fiatem dostal na kluzké vozovce smyk a vyboural se. Když pak čekal na pomoc, srazilo ho jiné auto. Při první nehodě se mu nic nestalo, s lehčím zraněním z druhé nehody ho převezli do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Renault skončil převrácený na poli

Článek

Mladý řidič havaroval, když jel do Prostějova z Olšan. Podle policie nepřizpůsobil jízdu stavu silnice, která byla kluzká. Dostal smyk a auto skončilo ve křoví.

Řidiči se nic nestalo, a tak si vzal reflexní vestu a čekal na pomoc.

Kabina kamionu se po srážce u Prahy zřítila na auto

Krimi

O chvíli později jela místem v protisměru 51letá žena s Renaultem Laguna. „Také ona podcenila stav komunikace a téměř ve stejném místě nezvládla řízení. Neovladatelný renault přejel do protisměru, kde čekajícího muže srazil a odhodil mimo vozovku,“ informoval mluvčí policie František Kořínek.

Sérii kolizí uzavřel opilý řidič na Břeclavsku převrácením dodávky

Krimi

Renault následně projel křovím a skončil na poli. Řidičku záchranáři ošetřili na místě, muž musel s lehčím zraněním do nemocnice. Škody byly vyčísleny na 50 tisíc korun. Policisté nehodu dále vyšetřují.

Foto: Policie ČR

Havarovaný fiat

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám