Hlavní obsah

Řidič mercedesu ujížděl po dálnici D8, pak naboural v Praze

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Několik kilometrů pronásledovali policisté řidiče mercedesu po dálnici D8. Odmítal zastavit a nakonec naboural v Praze-Letňanech. Všechny testy měl negativní.

Následky nehody v LetňanechVideo: Novinky

 
Článek

Na tísňovou linku kolem desáté hodiny zavolal řidič, který uvedl, že má podezření na opilého řidiče mercedesu na nájezdu na dálnici D8 u Lovosic. Na místo vyjela hlídka, která šoféra zastihla na dálnici.

„Policisté chtěli řidiče zastavit, ten ale na jejich výzvy nereagoval a ujížděl po dálnici D8 směrem do Prahy. Během toho způsobil lehkou dopravní nehodu, kdy narazil do auta. Pronásledování skončilo ve Veselské ulici, kde naboural do sloupu,“ řekl Novinkám mluvčí policie Jan Rybanský.

Policisté provedli u řidiče dechovou zkoušku i test na drogy, ale oba testy byly negativní. Policisté nyní budou zjišťovat, proč muž pocházející z Německa ujížděl. Obviněn z ničeho zatím nebyl.

Během vyšetřování se v ulici stala dopravní nehoda. Osobní auto tam srazilo chodce, kterého museli záchranáři převézt do nemocnice.

Mladík v Praze nakupoval auta, ale neplatil. Škoda je půl milionu

Krimi
Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nabouraný mercedes

Reklama

Výběr článků

Načítám