Hlavní obsah

Řidič dodávky nepřežil náraz do stojícího kamionu na Přerovsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tragicky skončila ve středu v podvečer dopravní nehoda na silnici I. třídy č. 35 mezi obcemi Černotín a Milotice nad Bečvou na Přerovsku. Řidič dodávky tu sjel na odpočívadlo a narazil do odstaveného kamionu. Střet nepřežil. Právo o tom ve čtvrtek informoval policejní mluvčí Libor Hejtman.

Foto: Policie ČR

Následky střetu dodávky s kamionem na Přerovsku.

Článek

Nehoda se stala podle mluvčího krátce po 17.30. „Podle dosavadního šetření 60letý muž řídil dodávkové vozidlo Peugeot Boxer jedoucí ve směru na Černotín a při projíždění táhlé levotočivé zatáčky vyjel z dosud nezjištěných příčin vpravo mimo komunikaci na přilehlé odpočívadlo, kde čelně narazil do zadní části odstaveného nákladního vozidla Man,“ uvedl mluvčí.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda na Přerovsku

Řidič dodávky podle něj při nehodě utrpěl smrtelné zranění. Řidič nákladního vozidla zraněn nebyl a dechovou zkoušku na alkohol měl negativní. Policisté odhadli celkem škodu na jeden a půl milionu korun.

„Přesné příčiny a okolnosti této tragické dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ doplnil Hejtman s tím, že od počátku roku se jedná o druhou oběť dopravní nehody v Olomouckém kraji.

Řidič vyjel na Prostějovsku ze zatáčky a vrazil do stromů, nehodu nepřežil

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám