Hlavní obsah

Recidivista ve Zlíně šel na servírku s nožem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlín

Ve vazební věznici skončil v závěru minulého týdne šestapadesátiletý muž, který pár dnů nazpátek podle policistů s nožem v ruce vyhrožoval servírce v pivnici ve Zlíně zabitím, pokud mu nedá peníze. Žena, navíc jeho bývalá kolegyně z pivnice, mu ze strachu dala číšnický flek s penězi a telefon. Muže nakonec zadržela policie.

Foto: Envato elements

Ilustrační snímek

Článek

„Dvaatřicetiletá žena přišla ve čtvrtek odpoledne do pivnice, kde měla výjimečně vypomoct jako servírka. Kolem patnácté hodiny vešel host, který si objednal pivo. Když odešla do skladu vyměnit sud s pivem, najednou se tento muž objevil za ní a chtěl jí pomoct. Žena pomoc odmítla, ale když se na muže znovu podívala, uviděla, že má v ruce nůž, jehož čepelí na ni míří,“ informovala v pondělí o případu policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Agresor po ní chtěl peníze. „Žena si uvědomila, že se jedná o bývalého zaměstnance pivnice, dala mu číšnický flek s téměř sedmi tisíci korunami a také svůj mobilní telefon. Měla strach, že jí ublíží,“ poznamenala mluvčí s tím, že muž si poté objednal „panáka“ a z pivnice odešel.

Muž přepadl na Sokolovsku benzínku, zatčen byl za několik minut

Krimi

Jakmile muž zmizel s restaurace, požádala servírka další hosty, aby zavolali policii. Hlídka po chvíli zjistila, o koho jde, a podezřelého muže zadržela poblíž místa, kde bydlel. U sebe měl stále nůž i číšnický flek s penězi.

„Skončil v policejní cele. Kriminalisté muže obvinili a podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na jeho vzetí do vazby, který soudce akceptoval,“ podotkla mluvčí.

Sedmkrát trestaného recidivistu převezli policisté do vazební věznice. Je obviněný ze zločinu loupeže, za který mu hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

Policie dopadla cizince, který střílel při přepadení benzinky na Žďársku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám