Hlavní obsah

Policie dopadla cizince, který střílel při přepadení benzinky na Žďársku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie obvinila ze spáchání dvojnásobného zvlášť závažného zločinu loupeže dvaatřicetiletého cizince. Loni v listopadu se zbraní přepadl čerpací stanici na Žďársku, později loupil v zábavním podniku ve Vyškově. Zadržet se ho podařilo před týdnem, skončil ve vazbě a hrozí mu až desetileté vězení. V pondělní tiskové zprávě to uvedla mluvčí krajské policie na Vysočině Michaela Lébrová.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Poté, co došlo k loupeži ve Velké Bíteši, se podařilo policistům získat důležité poznatky k podezřelému, které prověřovali. Podezřelého muže vypátrali. Zákrok proběhl v pondělí 23. ledna v Rosicích u Brna,“ uvedla Lébrová. Při zadržení se podle ní muž, který už byl dřív trestaný, pokoušel policii ujet ve voze Lexus.

Lupič s respirátorem střílel při přepadení benzínky na Žďársku, hledá ho policie

Krimi

Loni v listopadu maskovaný a ozbrojený přišel na čerpací stanici ve Velké Bíteši. Po obsluze požadoval peníze, z jedné ze zbraní vystřelil, nikoho nezranil. Když mu obsluha peníze dala, utekl. V první polovině loňského prosince přepadl obsluhu vycházející ze zábavního podniku ve Vyškově. Se zbraní v ruce ji přiměl se vrátit a dát mu peníze.

„Dále v podniku vykopl dveře do kanceláře, ve které vzal další finanční obnos, přičemž při útěku všechnu finanční hotovost vytrousil. Cestou ještě vyhrožoval muži, který přispěchal poškozené na pomoc,“ uvedla Lébrová.

Muže v sauně přepadli lupiči, pronásledoval je nahý po Plzni

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám