Hlavní obsah

Prostitutku okradl násilnický zákazník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

O tom, že při provozování prostituce jde o život, se na vlastní kůži přesvědčila jednatřicetiletá žena. Minulý pátek ji okradl zákazník se dvěma komplici, když ju odvezli za Prahu a asi hodinu ji škrtili a bránili v útěku.

Foto: Ivana Kvasnicová
Článek

Prostitutčina anabáze začala na Karlově náměstí v Praze 2, kde o ni projevil zájem neznámý muž. "Žena nasedla k němu do vozu a po vzájemné domluvě vyrazili do údajné mužovy kanceláře v Praze 5," sdělila dnes mluvčí středočeské policie Soňa Budská.

Cestou však řidič zastavil a do auta přibral další dva muže. Prostitutce řekl, že oba cizince ještě musí odvézt do nemocnice v Třebotově, kde pracují.

Policie: žena měla obrovské štěstí

Do areálu nemocnice pak skutečně vjeli, ovšem po zastavení se chování mužského osazenstva vozu radikálně změnilo. "Jeden z cizinců ženu násilím vytáhl z vozu a strhl jí z ramene kabelku. Mezitím řidič ujel a prostitutku zanechal s oběma cizinci, kteří ji násilím zadržovali," pokračovala Budská.

Po hodině se údajný zájemce o sexuální služby vrátil, naložil své komplice a společně ujeli. Vyděšenou ženu nechali na místě. Ta poté celou záležitost oznámila na policii.

Při přepadení podle Budské přišla o 5500 korun, osobní doklady a mobilní telefon. Po pachatelích pátrají kriminalisté. "I přes vzniklou škodu může žena hovořit o obrovském štěstí. Ne vždy se podobné případy obejdou bez vážnějšího zranění," podotkla na závěr Budská. Zda prožité přepadení bude dostatečným důvodem pro to, aby žena s prodáváním vlastního těla skoncovala, se mluvčí již nezmiňuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám