Hlavní obsah

Prokopl pod kamerou dveře autobusu v Praze

Praha

Po nepříliš šikovném výtržníkovi ze stanice městské dopravy pátrají pražští policisté. Podezřelého zachytila kamera, když na zastávce Letňany prokopl zvenčí dveře autobusu, načež upadl a uvnitř vozu po něm zůstala pantofle.

Muž prokopl dveře autobusuVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu v pondělí informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová. Incident se stal již 18. února, podezřelého se ale dosud nepodařilo najít, policie se proto nyní obrací na veřejnost s prosbou o pomoc při pátrání.

Svatebčan v Jindřichově Hradci tahal ženu za vlasy a zboural oslavu

Krimi

„Zprvu se choval jako normální cestující, ale po výstupu z autobusu kopl do předních dveří, čímž rozbil skleněnou výplň. Že se nejedná o žádného profesionálního zápasníka, svědčí fakt, že po vykopnutí upadl na zem a navíc v autobuse zanechal svou pantofli,” zmínila mluvčí s tím, že vyšetřovatelé vyčíslili škodu na 30 tisíc korun.

Mluvila v autobusu ve Varech sprostě a pak kopla řidiče, hrozí jí dva roky

Krimi

Muže při výtržnosti zachytila bezpečnostní kamera. „Pokud ho poznáváte nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158,” uvedla Siřišťová.

Šlapal ve svěcené vodě u Jezulátka a vyhrožoval. Rocky Balboa dostal dva roky

Krimi

Policisté rovněž shání svědky, kteří zmíněný den cestovali krátce před sedmou hodinou ranní autobusem linky číslo 140 do zastávky Letňany a potkali muže, který se tam pohyboval pouze s jednou pantoflí.

Foto: Policie ČR

Muž prokopl dveře autobusu.

Případ policie prověřuje jako poškození cizí věci, za což může hrozit až roční vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám