Hlavní obsah

Svatebčan v Jindřichově Hradci tahal ženu za vlasy a zboural oslavu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jindřichův Hradec

Výtržnictvím skončila svatební oslava v Jindřichově Hradci. Jeden z hostů nejdřív všechny kolem slovně urážel, načež tahal jednu z žen za vlasy. Potyčka skončila bitkou s partnerem poškozené. Policie případ řeší ve zkráceném řízení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Incident se stal již loni 12. listopadu po 21:00, policie o něm informovala kvůli vyšetřování až nyní.

„Jeden z hostů nejprve slovně urážel zúčastněné svatebčany. Poté měl fyzicky napadnout poškozenou, kterou měl povalit uvnitř restaurace ze židle na zem, kde ji měl tahat za vlasy. Žádné zranění ženě nezpůsobil,“ informovala v pátek o případu mluvčí policie Hana Bílková Millerová.

Rvačka motorkáře s českým řidičem baví Poláky

Koktejl

Zda se jednalo o nevěstu či další svatebčanku, policie neupřesnila. „Poškozené se zastal její partner, který se s agresorem přesunul na venkovní terasu restaurace, kde mezi nimi došlo k fyzickému napadení,“ zmínila mluvčí.

Na terase agresor podle policie poškozeného muže svalil na zem, kde do něj kopl a údajně mu způsobil zranění ruky, kvůli kterému napadený skončil v nemocnici, kde mu dali sádrovou dlahu.

Za krvavou rvačku na koupališti v Dubí padly dva tresty vězení a tři podmínky

Krimi

„Včerejšího dne 3. března převzal ‚povedený svatební host‘ z rukou jindřichohradeckých policistů sdělení podezření. Nyní je trestně stíhán v režimu zkráceného přípravného řízení,“ dodala Bílková Millerová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám