Hlavní obsah

Při nehodě na Novojičínsku uhořel řidič

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Příbor

Tragická nehoda se stala v pátek večer na čtyřproudové silnici v Příboře na Novojičínsku. Řidič osobního auta z neznámých důvodů přejel do protisměru, kde se srazil s dalším vozem. Při nehodě zahynul, ve druhém autě byli zraněni dva lidé.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Tragická nehoda v příboře na Novojičínsku

Článek

Nehoda se stala po půl sedmé večer. „Po nehodě se automobil vzňal a řidič uhořel. Ve druhém vozidle byla jedna osoba zraněna lehce a jedna těžce,“ uvedl mluvčí policie Petr Gřes.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Tragická nehoda v Příboře na Novojičínsku

„Při příjezdu k nehodě již renault silně hořel, hasiči oheň uhasili pomocí vysokotlakého proudu vody. Dvě zraněné osoby z druhého havarovaného vozidla již byly v péči rychlé záchranné sužby. Jedna odletěla vrtulníkem Letecké záchranné služby do Fakultní nemocnice v Ostravě-Porubě, druhou odvezla sanitka do novojičínské nemocnice,“ řekl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Po zadokumentování nehody hasiči obě havarovaná vozidla odtáhli a silnici uklidili. „Na základnu se novojičínští hasiči dostali až o půl jedenácté v noci,“ dodal Kůdela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám