Hlavní obsah

Při nabíjení telefonu vzplál byt na Zlínsku

Březůvky

Požár způsobený při nabíjení mobilního telefonu likvidovali hasiči na Zlínsku. Jeden z bytů zasáhly plameny, když byla matka s dětmi venku na procházce. Přístroj položený na pohovce začal vlivem technické závady hořet. Škodu vyšetřovatelé vyčíslili na 700 tisíc.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požár bytu na Zlínsku

Článek

Požár vypukl ve čtvrtek odpoledne v obci Březůvky, na místě zasahovalo pět hasičských jednotek.

„V době požáru nebyly v bytě žádné osoby. Jak bylo později zjištěno, majitelka šla se svými dětmi na procházku a doma nechala nabíjet mobilní telefon, který byl položený na pohovce. Po návratu z procházky už pohovka hořela a byt byl silně zakouřený,” popsal situaci mluvčí hasičů Roman Žemlička.

V Chodově hořel byt, žena skončila v nemocnici

Krimi

Evakuace třípatrového domu nebyla nutná, majitelce bytu záchranáři poskytli psychosociální pomoc. Při zásahu se nikdo nezranil.

Ve Špindlerově Mlýně hořel byt, hasiči evakuovali 16 lidí

Krimi

„Příčinou požáru je technická závada na mobilním telefonu při nabíjení. Požár způsobil škodu v předběžné výši 700 tisíc korun. Byly uchráněny hodnoty v předběžné výši dva miliony korun,” dodal mluvčí.

Reklama

Související články

V budově v centru Zlína explodoval plyn

V provozovně masérských služeb v budově na náměstí Míru ve Zlíně došlo v úterý po poledni k explozi. Dva zasahující policisté se nadýchali kouře, evakuovat...

Výběr článků

Načítám