Hlavní obsah

Hromadná nehoda na obchvatu Olomouce, šest zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olomouc
Aktualizováno

Na dálničním obchvatu Olomouce došlo ve středu odpoledne k havárii šesti osobních a dvou nákladních aut. Zranilo se šest lidí. Na místě nehody zasahuje záchranná služba, hasiči a policisté.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Hromadná nehoda na obchvatu Olomouce

Článek

K nehodě došlo na obchvatu před kruhovým objezdem u Globusu. „Zranilo se šest osob, poskytujeme první pomoc. Komunikace je uzavřena ve směru ze Slavonína na objezd u Globusu,“ řekla Právu bez dalších podrobností mluvčí krajských hasičů Lucie Balážová.

Podle informací Ředitelství silnic a dálnic budou řidiči jedoucí od Slavonína moci sjet z dálnice u letiště v Olomouci-Neředíně.

Foto: HZS Olomouckého kraje, Novinky

Na obchvatu Olomouce došlo ke srážce šesti osobních a dvou nákladních aut

Hromadná nehoda krátce po 15. hodině zkomplikovala dopravu také na dálnici D1 u Brna na 209. kilometru ve směru na Prahu. Podle centra dopravních informací ŘSD se tam srazilo šest aut. Dálnice nicméně zůstala průjezdná jedním pruhem a provoz se podle Národního dopravního informačního centra ŘSD podařilo obnovit v plném rozsahu přibližně po půl hodině.

Mluvčí záchranné služby Michaela Bothová řekla, že při nehodě se zranili čtyři lidé. Do nemocnice záchranáři převezli ženu se středně těžkým zraněním a tři děti se zraněními lehkými.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám