Hlavní obsah

Přes tři promile za volantem stále dokola: Řidiči z Písecka hrozí vazba

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek

Hned několikrát během předchozích týdnů přistihli policisté na Písecku téhož řidiče, který vždy nadýchal přes tři promile. Různé tresty nepomohly, po zabavení auta si muž vypůjčil jiné vozidlo a opět sedl za volant opilý. Policie nyní navrhuje, aby ho soud poslal do vazby.

Foto: Policie ČR

Policie nenapravitelného řidiče zastavovala na Písecku

Článek

O případu informovala ve středu mluvčí policie Kamila Čuřínová Ingrišová. Věk řidiče neupřesnila, jedná se podle ní o muže středního věku.

„V minulosti již měl se zákonem problémy a přišel o řidičský průkaz, to ho nejen neodradilo od řízení, ale dokonce opakovaně znovu jezdil ovlivněn alkoholem. Nejednalo se o nízké hodnoty, nadýchal vždy přes tři promile, a to i v dopoledních hodinách,” sdělila mluvčí.

Opilec boural na Plzeňsku dvakrát, podruhé i s manželkou

Krimi

Policisté muže kontrolovali v posledních týdnech čtyřikrát, nakonec mu i zabavili vozidlo, přesto ho zase potkali sedícího za volantem.

Foto: Policie ČR

Řidič na Písecku opakovaně nadýchal přes tři promile

„Ve vypůjčeném osobním automobilu v úterý opět usedl za volant a neunikl pozornosti dopravních policistů, opět nadýchal více než tři promile a policisté již přistoupili k nejtvrdší možnosti, muže zadrželi, případ si převzali písečtí kriminalisté a vyšetřovatel podal podnět k návrhu na vzetí muže do vazby,” dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám