Hlavní obsah

Opilec boural na Plzeňsku dvakrát, podruhé i s manželkou

Právo, ib

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvorec

Hned dvakrát během jedné cesty stačil bourat na Plzeňsku 69letý šofér z Prahy. Notně k tomu přispěla skoro tři promile v krvi. Policie případ vyšetřuje jako ohrožení pod vlivem návykové látky.

Řidič boural na Plzeňsku dvakrát za sebou

Článek

Penzista v Renaultu Megane jel v sobotu po páté odpoledne z Nepomuku pro svoji manželku na tamní nádraží do nedaleké obce Dvorec. Řízení nezvládal hned od počátku.

„Najel na krajnici, poškodil fasádu budovy, dopravní značení a oplocení domu,“ uvedla v úterý policejní mluvčí Ivana Jelínková.

Opilec v Brně si nechal sundat botičku z auta a pak boural

Krimi

Tahle „drobnost“ ho nezastavila. Na nádraží vyzvedl ženu, a i s ní pokračoval směrem na Vrčeň. Jenže se mu to opět vymklo.

„V pravotočivé zatáčce nezvládl řízení, přejel do levého jízdního pruhu a narazil přední částí vozidla do oplocení domu,“ popsala druhou bouračku Jelínková.

Kličkující kamion vyděsil řidiče na Znojemsku. Šofér měl přes dvě promile

Krimi

I tentokrát se to obešlo bez zranění, ale škoda se už vyšplhala na téměř padesát tisíc korun.

„Dechová zkouška ukázala více než 2, 5 promile alkoholu,“ podotkla Jelínková s tím, že policisté případ kvalifikovali jako trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám