Hlavní obsah

Před tanečním klubem v Teplicích zemřel Ukrajinec. Snažil se uklidnit situaci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté se zabývají okolnostmi závažného trestného činu, ke kterému došlo v neděli časně ráno v Teplicích před klubem Luna v městské lokalitě Trnovany. Podle dostupných informací byl na ulici napaden pětatřicetiletý Ukrajinec. Následkům vážného zranění hlavy později podlehl. Policie nechce zatím případ blíže komentovat, hledá svědky události.

Svědky incidentu v Teplicích natočila bezpečnostní kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

„Cizince s podezřením na středně vážná zranění jsme převezli do nemocnice,“ řekl Právu mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

Z teplické nemocnice byl muž s proraženou lebku a silným krvácením do mozku později převezen do Masarykovy nemocnice v Ústí nad Labem, kde po několika hodinách zemřel. „Mohu potvrdit, že muž i přes veškerou snahu lékařů a zdravotníků v nemocnici zraněním podlehl,“ řekla Právu mluvčí společnosti Krajská zdravotní Jana Mrákotová.

Podle příspěvků na sociálních sítích je obětí Ukrajinec. Konfliktu před podnikem se údajně aktivně nezúčastnil, jen se snažil zklidnit vypjatou situaci. To uvedl ve středu také server iDnes.cz.

Foto: Novinky

Svědky incidentu v Teplicích natočila bezpečnostní kamera

Policie zveřejnila video a požádala veřejnost o pomoc při identifikaci osob, které jsou na záznamu. Podle ní by mohli podat informace o okolnostech incidentu.

Policie hledá svědky závažného trestného činu v Teplicích u tanečního klubu

Krimi

„Žádáme osoby, které se na kamerovém záznamu poznaly, nebo další svědky, kteří se v inkriminované době pohybovali na místě činu a v jeho okolí a mohli by k případu sdělit jakékoliv relevantní informace, aby se s tímto svědectvím obrátili na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. Všechny takto získané informace a poznatky mohou kriminalistům významným způsobem přispět k objasnění skutku,“ řekl policejní mluvčí Kamil Marek s tím, že bližší informace k případu nemůže zatím poskytnout.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám