Hlavní obsah

Policie hledá svědky závažného trestného činu v Teplicích u tanečního klubu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Teplice

Několik lidí chce policie vyslechnout kvůli incidentu z poloviny srpna před zábavním podnikem v Teplicích. Mělo tam dojít k násilnému trestnému činu. Policie nezveřejnila, co přesně se mělo stát, o vraždu se ale jednat nemělo. Svědky zachytila bezpečnostní kamera.

Svědky incidentu v Teplicích natočila bezpečnostní kamera.Video: Policie ČR

 
Článek

O pátrání v úterý informoval mluvčí policie Kamil Marek. Vyšetřování se týká násilného trestného činu, který se stal 13. srpna před zábavním podnikem Luna.

„Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při pátrání po možných svědcích této události. Jedná se o osoby na záběrech a fotografiích,“ sdělil mluvčí.

Pokud se někdo na záběrech poznal, případně se pohyboval kolem či má informace o svědcích a samotné události, má se ozvat policii na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu.

„Všechny takto získané informace a poznatky mohou kriminalistům významným způsobem přispět k objasnění skutku,“ dodal mluvčí. Samotný čin policie odmítla upřesnit, mluvčí jen zmínil, že nešlo o vraždu.

Foto: Novinky

Svědky incidentu v Teplicích natočila bezpečnostní kamera.

Tajemné video z Litoměřicka. Muže s kanystrem pod palbou světelného alarmu hledá policie

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám