Hlavní obsah

Požár v Hronově zničil auto i podkroví domu, škoda dva miliony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hronov

Požární poplach se rozezněl ve čtvrtek ráno po šesté hodině v Hronově poté, co operační středisko hasičů přijalo oznámení o požáru přístřešku rodinného domu v části Velký Dřevíč. Když na místo dorazily první jednotky, hořel už nejen přístřešek, ale i podkroví rodinného domu. Naštěstí nebyl nikdo zraněn, škoda se ale vyšplhala na dva miliony korun.

Požár rodinného domu ve Velkém DřevíčiVideo: HZS Královéhradeckého kraje

 
Článek

Při příjezdu hasičů na místo události byl už v plném rozsahu zasažen přístřešek se zaparkovaným autem a oheň se rozšířil také na podkroví rodinného domu.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Automobil zničený při požáru

„Z podkroví vynesli hasiči tlakovou lahev,“ uvedla policejní mluvčí Martina Götzová s tím, že před půl osmou se podařilo požár lokalizovat. I poté hasiči pracovali na rozebírání konstrukcí a dohašovali jednotlivá ohniska, a to až do deváté hodiny. Až do večera bude místo pod dozorem dobrovolných hasičů.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Požár rodinného domu v Hronově

Škoda způsobená požárem je předběžně stanovena na dva miliony korun, hodnoty představující asi čtyři miliony se podařilo uchránit.

„Proč začalo hořet, to je předmětem dalšího zkoumání vyšetřovatelů,“ dodala mluvčí Götzová.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Požár rodinného domu v Hronově

Dům na Karvinsku spolykaly plameny, rodina potřebovala psychologa

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám