Hlavní obsah

Popelářské auto v Mladé Boleslavi slisovalo muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kriminalisté v Mladé Boleslavi vyšetřují smrt muže, jehož tělo objevili popeláři v autě na svoz odpadu. Podle informací Novinek se má jednat o člověka bez domova. Do kontejneru na papír se zřejmě schoval před mrazem.

Foto: Radek Plavecký, Právo

Popeláři vyvážejí tříděný odpad. Ilustrační foto.

Článek

Popeláři si muže zřejmě při vyvážení popelnice nevšimli a s odpadem ho vysypali do vozu, kde ho rozmačkal lis. Případ řešili v jedné z mladoboleslavských příměstských částí od pondělního rána vyšetřovatelé středočeské policie.

„Na místo operační středisko poslalo lékaře, který bohužel musel konstatovat smrt. Na místo míří koroner,“ uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Monika Nováková.

Soud po 7 letech potrestal strážníky z Mladé Boleslavi za bití bezdomovců

Krimi

Policii nahlásil nález dispečer svozové služby kolem půl deváté ráno. „Řidič si prý všiml, že je ve voze člověk. Bylo to mužské tělo bez známek života. Budeme nyní zjišťovat příčiny úmrtí,“ řekla Novinkám mluvčí středočeské policie Barbora Schneeweissová.

Během dne se podařilo zjistit totožnost mrtvého, jednalo se o 38letého muže bez domova. Pitva by měla prokázat, zda byla příčinou devastace těla v popelářském vozu nebo zda muž zemřel ještě před tím. Prozatím však nic z nálezu nenaznačovalo, že by se jednalo o vraždu.

Reklama

Výběr článků

Načítám