Hlavní obsah

Polonahého chlapce vyhodil na mráz

Právo, rup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ÚSTÍ NAD LABEM

Hodinu před pondělní půlnocí byla přivolána hlídka ústeckých strážníků do ulice Maková, kde stál na zasněženém chodníku polonahý klučina. Z domu ho prý vyhodil opilý přítel jeho matky.

Foto: Kateřina Maxová
Článek

"Na místě hlídka nalezla chlapce, který byl pouze v trenýrkách a bos. Jednalo se o Michala B. (1991), který strážníkům řekl, že opilý přítel jeho matky ho vyhodil z domova a matka prý nebyla schopna chlapce ubránit," sdělil v úterý Právu zástupce ředitele ústecké městské policie Jan Novotný.

Strážníci promrzlého kluka zabalili do deky a odvezli na svoji základnu, kde na něj už čekal teplý čaj a něco k zakousnutí. Poté mu muži v uniformách zajistili ubytování v krizovém centru. Celý případ byl předán odboru sociálních věcí.

"Nejsmutnější na celé události je to, že polonahý chlapec jel trolejbusem z městské čtvrti Neštěmice až na Severní Terasu, aniž by ho někdo zastavil nebo mu pomohl," podotkl Novotný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám