Hlavní obsah

Policisté zadrželi dva muže podezřelé z loňské vraždy u Nižboru

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Středočeští kriminalisté zadrželi dva muže, kteří jsou podezřelí z toho, že loni v červnu zavraždili sedmatřicetiletého Ukrajince, jehož ohořelé tělo bylo nalezeno poblíž Nižboru na rozhraní Berounska a Rakovnicka. Oba zadržení jsou také Ukrajinci.

Článek

"Policii však stále uniká Moldávec, který se prý na vraždě také podílel," sdělila středočeská policejní mluvčí Soňa Budská.

Jeden z podezřelých byl zadržen před týdnem ve středu, druhého pak policisté dopadli v pátek. Oba jsou ve vazbě. "Stále ovšem pátráme po třetím pachateli, který je z Moldávie. Nevíme však, jestli se zdržuje na území Česka," podotkla mluvčí.

Vražda se stala podle Budské loni 29. června. Její obětí byl Ukrajinec, který v ČR pobýval nelegálně. Loni na jaře ho Okresní soud ve Frýdku-Místku na pět let vyhostil z republiky. Soudní pitva prokázala, že muž byl napřed zavražděn a teprve poté zapálen. Zatímco zavražděn mohl být jinde než na místě nálezu, zapálen byl tam, kde jeho tělo objevil náhodný chodec.

Reklama

Výběr článků

Načítám