Hlavní obsah

Policisté si u Těšínské přehrady počkali na zvrhlíka, ten je při zatýkání napadl

Právo, hon

Úspěchem pro policii skončilo prověřování několika oznámení, že v sousedství Těšínské přehrady pravidelně působí veřejné pohoršení zcela nahý a onanující muž. Když policisté začali držet u přehrady hlídky, podařilo se jim zvrhlého muže polské národnosti zatknout přímo při činu. Muž se při zatýkání snažil bránit a policisty fyzicky napadl. V úterý o tom informovala mluvčí karvinské policie Zlatuše Viačková.

Foto: Profimedia.cz

Článek

„Muž byl zatčen na ulici Rybářské u Těšínské přehrady, kde se zcela obnažil a sexuálně ukájel. Před samotným zadržením se cizinec pokusil z místa utéct,“ sdělila mluvčí.

Hlídka pětapadesátiletého naháče dostihla. „Ten ale i přes výzvy k uklidnění zaútočil. Rukama sevřenýma v pěst atakoval hlavu jednoho z hlídky. Policista úder vykryl a muže zpacifikoval,“ dodala Viačková.

Během letních měsíců policie řešila hned několika oznámení svědků, kteří onanujícího naháče u přehrady vídali. „Všechna oznámení měla podobné indicie. Vždy se podle oznamovatelů jednalo o muže, který bývá zcela nahý, sexuálně se ukájí a obličej si maskuje přetažením trička přes hlavu,“ doplnila mluvčí.

Muž byl obviněn z výtržnictví a násilí proti úřední osobě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám