Hlavní obsah

Policisté, kteří na Tachovsku narazili do traktoru, pronásledovali drogového dealera

Právo, Patrik Biskup
Tachov

Policisté, kteří minulý čtvrtek u Holostřev na Tachovsku narazili do traktoru, pronásledovali podle informací Práva vozidlo drogového dealera.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehoda policejního auta na TachovskuVideo: Patrik Biskup, Právo

 
Článek

Šéf tachovského státního zastupitelství Zbyněk Eger Právu v úterý potvrdil, že v souvislosti s touto dopravní nehodou je vedeno vyšetřování pro podezření ze spáchání trestného činu obchodování s omamnými látkami.

„Blíže se k tomu zatím nemůžeme vyjádřit, neboť by to mohlo ohrozit další průběh vyšetřování,“ doplnil Eger.

Nehoda se stala na křižovatce jen pár desítek metrů za obcí. „Hlídka z Boru pronásledovala vozidlo BMW, které nereagovalo na pokyn k zastavení. Po průjezdu obcí chtěli policisté předjet traktor, se kterým se střetli,“ popsala nehodu policejní mluvčí Dagmar Jiroušková s tím, že míra zavinění je předmětem šetření.

Honička na Tachovsku: Policisté narazili do traktoru a rozlomili ho vejpůl

Krimi

Po srážce skončil policejní vůz v příkopu na střeše a traktor uprostřed vozovky převrácený na boku a rozlomený vejpůl. Záchranáři z místa odvezli do nemocnice tři zraněné, dva policisty a řidiče traktoru.

Pátrání po ujíždějícím vozidle pokračovalo i po nehodě. Jeho řidiče policisté zastavili u Horšovského Týna na Domažlicku. Podle zjištění Práva už je obviněný z drogových deliktů.

Reklama

Výběr článků

Načítám