Hlavní obsah

Policii se přihlásilo dalších sedm žen, které měl v Praze napadnout rapper

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražská policie získala dalších sedm svědectví žen, které měl napadnout 31letý muž. Podle mnoha svědectví jde o hudebníka, který se dříve prezentoval jako rapper. Ten je nyní v péči lékařů.

Muž udeřil procházející ženuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Díky medializaci celého případu se nám přihlásilo dalších sedm žen, které útočník popsaným způsobem napadl. V tuto chvíli se nalézá v lékařském zařízení v Bohnicích,“ oznámil mluvčí policie Jan Rybanský.

Podle něj bude muž vyslechnut, až to jeho stav dovolí. Případ je vyšetřován jako trestný čin výtržnictví a ublížení na zdraví ve stadiu pokusu.

Policie zprvu zveřejnila pátrání po dalších poškozených a uvedla, že muž napadl dvě ženy v září a říjnu. Zničehonic jim dal pěstí do obličeje, jeden útok zachytila také kamera. Podle policie je muž uživatelem drog.

Podle informací Novinek se jedná o muže, který se dříve na internetu prezentoval jako hudebník, konkrétně rapper.

Nasvědčují tomu fotografie muže z dřívějška, které odpovídají záběrům z bezpečnostní kamery zveřejněné policií, navíc měl jeden z útoků vysvětlit tím, že oběť „neladila“ s jeho hudebním vkusem s tím, že se označil právě za rappera.

Muž bil v Praze ženy. Nečekaně jim dal pěstí do obličeje

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám