Hlavní obsah

Muž bil v Praze ženy. Nečekaně jim dal pěstí do obličeje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Dvě ženy bezdůvodně napadl v Praze na ulici 31letý muž. Zničehonic jim dal pěstí do obličeje, jeden útok zachytila také kamera. Policie ho již zadržela, ale hledá další poškozené.

Muž udeřil procházející ženuVideo: Policie ČR

 
Článek

První ženu napadl podle policie na Karlově náměstí v pátek 22. září a způsobil jí otok s modřinou pod levým okem. Druhá byla napadena v říjnu, když šla v Belgické ulici a dívala se do mobilu. V tomto případě útok nahrála kamera.

Foto: Policie ČR

Muž podezřelý z napadení

„Osmadvacetileté ženě způsobil krvácivou ranku v délce patnácti milimetrů. V obou případech pak z místa události utekl,“ uvedl mluvčí policie Jan Rybanský.

Muž již byl zadržen a je zatím podezřelý z výtržnictví. Je narkoman a jako důvod svého jednání uvedl skutečnosti, které však dle policie nedávají žádný smysl.

Policisté hledají další oběti, které nic neoznámily. Prosí je, aby se ozvaly na linku 158.

Podle informací Novinek se jedná o muže, který se dříve na internetu prezentoval jako hudebník, konkrétně rapper. Nasvědčují tomu fotografie muže z dřívějška, které odpovídají záběrům z bezpečnostní kamery zveřejněné policií, navíc měl jeden z útoků vysvětlit tím, že oběť „neladila“ s jeho hudebním vkusem s tím, že se označil právě za rappera.

Police hledá útočníka z parku na Smíchově. Muži kvůli mobilu způsobil doživotní poranění

Krimi

V dalším případě podle informací Novinek údajně naznal, že měl problém s náboženskou orientací ženy. Jak přesně a na základě čeho ke svým dojmům v obou případech dospěl, ovšem nevysvětlil.

Z věrohodných informací na internetu a sociálních sítí vyplývá, že muži podle všeho přerostla přes hlavu konzumace drog, zejména povzbuzujícího a v Česku nejvíc rozšířeného pervitinu.

Nasvědčují tomu i „umělecká“ označení, která pro sebe dříve používal, například zkomoleninu jména slavného středověkého cestovatele a benátského obchodníka Marca Pola či renesanční osobnosti Leonarda da Vinci - Matro Da Vinci a Narko Polo, kdy slovem „matro“ se mezi narkomany podle odborníků označují drogy obecně jako zkratka ze slova materiál a „narko“ odkazuje právě k narkomanii. Nejčastěji užíval jméno Tyler Durden, což je fiktivní postava z amerického kultovního snímku Klub Rváčů.

Dejte mi follow, žádal muž na Tik Toku. Lákal na to, že bude na ulici bodat Ukrajince

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám