Hlavní obsah

Policie pátrá po 19letém mladíkovi, odjel do školy, ale nedorazil tam

Novinky, Miloslav Hradil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rodina i policie pátrají po devatenáctiletém Radku Hegerovi z Olomouce. Nezvěstný je od pondělí, kdy měl odcestovat do Brna.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Radek Heger

Článek

„Poslední kontakt jsme s ním měli kolem 13. hodiny. Tehdy měl odjet vlakem do Brna, kde studuje vysokou školu. Do bytu, který sdílí s dalšími studenty, však už nedorazil a od té doby jej nikdo známý neviděl a také o sobě nikomu nedal zprávu,“ řekl Právu otec pohřešovaného Ivo Heger.

Ten se synovi pokoušel již v pondělí krátce po šesté hodině večer telefonovat. „Nepodařilo se mi jej už zastihnout. Jeho mobilní telefon je nedostupný a Radek o sobě nedává žádné zprávy. Nikdy dříve nic podobného neudělal. Nebere drogy a nikdy neměl sebevražedné sklony,“ konstatoval Heger starší, který je mluvčím olomouckého hejtmanství.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaný Radek Heger

Podle něj zmizení syna zřejmě nesouvisí s jeho prací na Krajském úřadě v Olomouci. „Tuto variantu si vůbec nepřipouštím. Nevím, jak by to mohlo souviset,“ zdůraznil Heger, který čeká na jakoukoliv zprávu o synovi.

Případem se již zabývá i policie. Právu to ve středu potvrdila olomoucká policejní mluvčí Marie Štrbáková. „Prověřujeme vše, co by mohlo vést k nalezení pohřešovaného,“ konstatovala mluvčí.

Pohřešovaný je 175 cm vysoký, hubené postavy. Na sobě měl naposledy modré džíny, tmavomodrý svetr do véčka s dřevěnými knoflíky a hnědými latami na loktech, černé tenisky Adidas, černošedou kostičkovanou šálu a na zádech oranžovo - šedý batoh.

Jakékoliv informace o pohřešovaném je možné sdělit nejbližší policejní služebně, případně přímo na zvláštní mail hledameradka@ivoheger.cz nebo na telefon 777 332 057.

Reklama

Výběr článků

Načítám