Hlavní obsah

Policie pátrá po 13leté dívce se satanistickým přívěskem

Novinky, Ondřej Kořínek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liberec

Liberecká policie hledá od neděle 13letou dívku, která odešla se svým 22letým přítelem a od té doby se nikomu neozvala. Na krku má satanistickou hvězdu (tzv. magický pentagram) a často předstírá lítost pláčem. Kriminalisté po ní vyhlásili pátrání v systému dítě v ohrožení.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná Karolína Danešová

Článek

Třináctiletá Karolína Danešová odešla z domu v neděli dopoledne s přítelem, který se pravděpodobně jmenuje Michal Hess. Do této chvíle se neozvala rodině ani kamarádkám přes sociální sítě. Mobil u sebe nemá, přítel si telefon vypnul po hovoru s matkou dívky.

„Má dlouhé černé vlasy po zadek a šilhá na pravé oko. Při odchodu z domova měla na sobě světlé džíny, hnědé triko, hnědou košili, bílé tenisky a svítivě žlutou kšiltovku. Na krku má na zeleném koženém řemínku světle zelený křížek asi z nefritu a na druhém koženém řemínku satanistickou hvězdu. Dívka často lže a předstírá pláčem lítost,“ uvedla policie na svém webu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Dívka ještě pohřešovaná nebyla. Dosavadní pátrání bylo neúspěšné, proto se policisté obrátili na veřejnost. Informace o pobytu školačky lze sdělit na lince 158 nebo přímo kriminalistům na čísle 724 200 790.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám