Hlavní obsah

Policie našla muže, který v Praze trefil dlažební kostkou dítě v kočárku

Praha

Policie vypátrala muže, který loni na podzim na pražské Florenci zranil dlažební kostkou dvouleté dítě v kočárku. Muž byl již obviněn, momentálně je ve vězení za jinou trestnou činnost.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Policisté vypátrali několik drogově závislých lidí, kteří u incidentu byli, sdělila ve čtvrtek Novinkám mluvčí policie Eva Kropáčová.

„Kriminalistům se taktéž podařilo zjistit totožnost muže, který hozením dlažební kostky zasáhl a zranil dítě v kočárku,“ uvedla Kropáčová.

Sedmatřicetiletý muž byl obviněn z trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví, za které mu hrozí až tři roky vězení. Narkoman je v současnosti ve vězení za majetkovou trestnou činnost.

Kámen zranil dítě v kočárku. Policie hledá svědky i zraněnou ženu

Krimi

Případ se stal v polovině října u autobusového nádraží. Podle policie vše začalo hádkou skupiny lidí, která vygradovala natolik, že jeden z mužů po dalším mrštil dlažební kostku. Ta zasáhla dvouletou dívku v dětském kočárku, s nímž jela kolem její matka, která neměla s incidentem nic společného.

Podle svědka, se kterým hovořil reportér Novinek, bylo dítě v kočárku po incidentu zakrvácené a zraněna byla také jedna žena, která však z místa odjela autobusem.

Zranění si u malé dívky vyžádalo dlouhodobou léčbu, ale nemělo by mít trvalé následky.

Vržený kámen zranil na pražské Florenci batole v kočárku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám