Hlavní obsah

Kámen zranil dítě v kočárku. Policie hledá svědky i zraněnou ženu

– Praha

Policie hledá svědky říjnového incidentu, kdy hozený kámen zranil dvouleté dítě v kočárku na pražské Florenci. Pátrá také po zraněné ženě i skupince lidí, která kámen hodila. V úterý policie zveřejnila video zachycující situaci před a po události.

Kámen na Florenci zranil dítě v kočárkuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Kriminalisté v současné chvíli stále zjišťují veškeré okolnosti této události a pátrají po osobách, které se tohoto incidentu zúčastnily. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví. V případě odsouzení pachateli hrozí trest odnětí svobody v délce až osmi let,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Případ se stal minulé úterý kolem poledne u autobusového nádraží. Podle svědka, se kterým hovořil reportér Novinek, zůstalo po incidentu zakrvácené dítě v kočárku a zraněna byla také jedna žena, která však z místa odjela autobusem.

Vržený kámen zranil na pražské Florenci batole v kočárku

Krimi

Podle policie incident odstartoval hádkou skupiny lidí, která vygradovala až k tomu, že jeden z mužů hodil po dalším muži „přesně nezjištěný předmět“, který zasáhl dvouletou dívku v dětském kočárku. S tím jela po ulici dívčina matka, která neměla s incidentem nic společného.

Policie hledá svědky, zraněnou ženu i muže, který kamenem hodil. „Prosíme svědky incidentu nebo řidiče, kteří v daný okamžik projížděli okolo a mají ve vozidle kameru, aby se s námi spojili prostřednictvím linky 158 nebo přímo na mobilní telefon 731 195 197,“ doplnila Kropáčová.

Reklama

Výběr článků

Načítám