Hlavní obsah

Policie hledá nože v případu pokusu o trojnásobnou vraždu v Budějovicích

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České Budějovice

Kriminalisté hledají při vyšetřování květnového krvavého incidentu na sídlišti Máj v Českých Budějovicích nože, se kterými měl být útok proveden. Policie podezřelé zadržela krátce po činu a jednoho z nich již dříve obvinila z pokusu o trojnásobnou vraždu. Při pátrání po nožích se policie obrátila na veřejnost s žádostí o pomoc.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Mluvčí policie Jiří Matzner v neděli sdělil, že podle vyšetřovatelů obviněný útočil a zranil lidi nožem, možná jich bylo víc. „Nože se však při ohledání místa činu ani u zadržených nenašly,“ uvedl mluvčí.

Podezřelí se podle něj pohybovali také v panelových domech v okolí místa činu v ulici V. Volfa, za kterými je park. „Je možné, že nože zahodili do parku. Pokud někdo nože našel, nebo k těmto skutečnostem má nějaké informace, ať se obrátí na policisty na lince 158,“ upřesnil Matzner.

Rodinná rvačka na českobudějovickém sídlišti Máj skončila pobodáním tří mužů

Krimi

Obviněný muž je podle něj ve vazební věznici a vyšetřování případu dál pokračuje. Všichni zranění z incidentu jsou již v domácím léčení a policie provádí ještě výslechy několika svědků na Slovensku.

Ke konfliktu došlo v noci na 24. května při rodinném smutečním setkání.

Reklama

Výběr článků

Načítám