Hlavní obsah

Policie hledá dvanáctiletou dívku. Nedala o sobě vědět už pět dní

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plesná

Policie již pátý den pátrá po dvanáctileté dívce, která se v pátek 29. března nevrátila v Plesné na Chebsku zpět do dětského domova z povolené vycházky.

Foto: PČR KK, Právo

Hledaná dívka

Článek

„Navíc o sobě nepodala žádnou zprávu,“ uvedla ve středu odpoledne na sociálních sítích policie. Dívka pochází z Chebu a podle databáze policie není ozbrojená ani nebezpečná. Vysoká je 140 až 160 centimetrů, přičemž má hubenou postavu a hnědočerné rovné vlasy. Barvu očí má černou.

„Pohřešovaná dívka měla odejít v pátek 29. března na povolenou vycházku z dětského domova v Plesné. Z vycházky, kterou měla povolenou do večerních hodin, se ale nevrátila zpět,“ uvádí dále k hledané dívce policie.

„Dívka by u sebe měla mít mobilní telefon, který je ale vypnutý. Při odchodu na sobě měla mít černou bundu, černé kalhoty a bílé boty,“ doplnila policie.

Pokud by dívku někdo viděl a poznal, obrací se policie na veřejnost s žádostí, aby o tom neprodleně podal informaci na nejbližší policejní služebně nebo na bezplatné telefonní lince 158.

Někde musel být vidět. Brutálního násilníka z lesoparku v Praze policie hledá v dalších záznamech kamer

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám