Hlavní obsah

Policie hledá Alici z Prahy, zmizela neznámo kde

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražští kriminalisté pátrají po Alici Sanislové, která začátkem týdne odjela neznámo kam ze svého bydliště. Domů se už nevrátila, nedala o sobě ani vědět. Odešla s velkou sportovní taškou a batohem na zádech, rodina se obává o její život.

Foto: Policie ČR

Pohřešovaná žena z Prahy 4

Článek

49letá žena odešla z domu v Praze 4 neznámo kam. Mobil si nechala doma a odešla s velkou taškou a batohem na zádech. „Do této chvíle nekontaktovala nikoho z příbuzných a nedorazila ani do svého zaměstnání. Policisté prověřili desítky míst, kde by se mohla žena nacházet, ale bohužel neúspěšně,“ uvedla mluvčí policie Eva Kropáčová.

Z domova mohla podle policistů odjet vozem taxi nebo s jinou podobnou platformou. Ubytovat se mohla i v hotelu či penzionu napříč republikou.

Rodina má o život ženy vážnou obavu, kriminalisté proto prosí o pomoc s pátráním. Obrátit se mohou i na telefonní číslo - 731 195 282.

Alice Sanislová je vysoká asi 165 centimetrů, je štíhlé postavy a má blond vlasy. Nosí dioptrické brýle. „Velmi si zakládá na svém vzhledu, sportuje a vede aktivní život. Jakékoliv informace k hledané ženě prosím předejte operátorům tísňové linky 158,“ dodala Kropáčová.

Fantomem pražských ulic s desítkami vykradených aut byla žena. Rarita, hlásí policie

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám