Hlavní obsah

Policie dopadla cizince, který chtěl v Chomutově znásilnit ženu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kriminalisté dopadli podezřelého muže z nedělního pokusu o znásilnění v Chomutově. 34letý cizinec pobýval ve městě pracovně. Napadenou ženu při útoku pořezal nožem na rukou. Vyšetřovatelé podají návrh na jeho vzetí do vazby.

Foto: Novinky

Ilustrační fotografie

Článek

„Po rozsáhlém operativním šetření a vyhodnocení všech získaných informací v úterý odpoledne chomutovští policisté dopadli a zadrželi 34letého muže, který má mít na svědomí nedělní pokus znásilnění v ulici Písečná,“ uvedla mluvčí policie Miroslava Glogovská.

Pachatel brutálního znásilnění v Kunratickém lese mluvil česky. Stále uniká, policie čeká na „genetiku“

Krimi

Pro cizince si kriminalisté dojeli až do Litoměřic, kde se zrovna zdržoval. V Chomutově pobýval podle nich pracovně. Vyšetřovatel pak ve středu cizince obvinili z pokusu o znásilnění, zvlášť závažný zločin měl spáchat s nožem v ruce.

Tím napadenou ženu pořezal na obou rukou. „Na obviněného, který je v současné době umístěn v policejní cele, podá vyšetřovatel podnět k jeho vzetí do vazby,“ dodala Glogovská.

K útoku došlo v neděli brzy ráno v Písečné ulici, muž napadl ženu, která byla na cestě do práce. Chvíli za ní šel a poté k ní zezadu přistoupil a chtěl ji zatáhnout do křoví. Ženě se podařilo vysmeknout a ubránit, poté utekla do práce, kde se svěřila kolegyni.

Kriminalisté ještě ten den v neděli zadrželi podezřelého muže. Skončil v cele předběžného zadržení, ze které byl ale druhý den propuštěn. Čin podle policistů nespáchal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám