Hlavní obsah

Policie: Čtrnáctiletý násilník přepadl už třetího člověka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Neuvěřitelný případ musela o víkendu řešit bruntálská policie. Hledala pachatele brutálního přepadení, kterého už dobře zná z minulosti - je to 14letý kluk, který s oblibou přepadá a bije lidi na ulici. Je stále na svobodě a může v tom pokračovat. Bylo sice rozhodnuto o jeho umístění v ústavu, ale zatím ho tam nikdo nedopravil.

Článek

"V sobotu řešili bruntálští policisté další závažný násilný delikt ze strany 14letého hocha, který se dvou loupeží na starších mužích dopustil již 28. května tohoto roku. Napadené tehdy v Bruntále zranil a okradl o peníze a mobily," uvedla policejní mluvčí Lucie Krašteničová.

Mladík brutálně napadl 50letého muže ze Starého Města. Bil do něj pěstmi a poté ho kopal do celého těla. Odcizil mu hotovost 250 Kč a mobil. Navíc mu nabídl, že si poškozený může svůj mobil koupit za 3 tisíce zpět.

Napadený muž byl tak naivní, že s ním odjel taxíkem domů do Starého Města a chtěl mu zaplatit. Místo toho mu ale mladý kriminálník ukradl ještě 17 tisíc. Podle policie prakticky všechno okamžitě prohrál na automatech.

Související témata:

Výběr článků

Načítám