Hlavní obsah

Policejní vůz se na Kladensku srazil s autem, v nemocnici skončilo dítě i policista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Buštěhrad

Okolnosti nehody hlídky policistů vyšetřují jejich kolegové na Kladensku. Služební vozidlo se střetlo s osobním autem, ve kterém řidička vezla dítě. Zdravotníci ho preventivně přepravili k dalšímu vyšetření do nemocnice. Záchranka se postarala rovněž o jednoho z policistů, který utrpěl lehké zranění.

Nehoda policejního auta na KladenskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala kolem 11:00 v Buštěhradu v ulici U Dálnice. Mluvčí policie Michaela Richterová uvedla, že služební vozidlo policie se střetlo s osobním autem.

Jeden z dvoučlenné hlídky policistů podle mluvčí utrpěl lehké zranění hlavy, se kterým ho záchranka odvezla do nemocnice, jeho kolega vyvázl bez zranění.

V osobním autě vezla řidička dítě, u kterého zdravotníci na místě neshledali akutní poranění, přesto ho ale preventivně přepravili do nemocnice k dalšímu vyšetření. Věk dítěte policie neupřesnila.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

V osobním autě vezla řidička dítě.

Zkoušky na alkohol a jiné drogy byly podle mluvčí u řidičů negativní. Policie neupřesnila, zda hlídka jela například k zásahu, případně se zapnutým majákem, podle informací Novinek tomu ale nic nenasvědčovalo a jednalo se pravděpodobně o běžnou jízdu.

Okolnosti a příčinu nehody policie dále prověřuje. Ze záběrů z místa nehody je patrné, že osobní auto se střetlo boční částí na straně řidiče s přední částí policejního auta.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda policejního auta na Kladensku.

Nesmyslný hazard. Řidič s nezajištěným batoletem vrazil do domu na Kolínsku, dítě je vážně zraněné

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám