Hlavní obsah

Policejní manévry v pražském obchodním centru: Pořezaný muž a hrozba explozí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Výjezd několika policejních jednotek a zdravotnických záchranářů si ve čtvrtek odpoledne vyžádal incident v obchodním centru v pražských Nových Butovicích, kam policisté jeli prověřit hrozbu explozí bomby. Na místě našli dva psychicky narušené muže, kdy jeden z nich měl řezná poranění na rukou a druhý měl mít v batohu třaskavinu, což se ale nakonec nepotvrdilo.

Zásah policie v obchodním domě v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Podle svědků z místa události přijelo k obchodnímu centru stojícímu v blízkosti stanice metra Nové Butovice zhruba deset policejních aut a vozidla záchranné služby.

„Prověřovali jsme oznámení, podle kterého měla být na místě dvojice mužů, kdy u jednoho z nich hrozilo, že má v batohu výbušninu, a druhý byl zraněný,“ informoval Novinky mluvčí policie Jan Rybanský.

Policisté podle něj na místě našli dva muže, přičemž jeden z nich měl řezná zranění na rukou, která si měl přivodit sám. U druhého muže se původní hrozba nepotvrdila, v batohu žádnou třaskavinu neměl.

Rybanský zmínil, že se jednalo podle všeho o psychicky narušené muže, o které se pak postarala záchranka. Policie se podle mluvčího případem již dále nezabývá.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Zásah policie v obchodním domě v Praze.

První trest za vyhrožování střelbou jako na fakultě. Muž z Klatovska dostal podmínku

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám