Hlavní obsah

Pokousaná policistka byla propuštěna z nemocnice

Novinky, Patrik Biskup, Jiří Peňás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PLZEŇ

S vážným poraněním hlavy odvezla krátce po poledni záchranka policistku ze služebny pohraniční policie, kterou při výcviku napadl a pokousal služební pes. "Šlo o německého ovčáka, který ji napadl při kladení stopy," řekl zástupce ředitele cizinecké a pohraniční policie v Plzni Pavel Vošičký.

Foto: Jiří Šmucler

Moulin Rouge (Červený mlýn) se točí již 121 let

Článek

Podle Vošického se pes při výcviku nečekaně zbavil košíku a přestože měla policistka ochranný oděv, zranění hlavy se neubránila. "Přesný rozsah zranění neznám. Bližší informace zatím nemám k dispozici," dodal zástupce ředitele.

Případ vyjela šetřit zvláštní skupina z oddělení kontroly a stížností krajské policejní správy v Plzni.

Policistka byla převezena sanitkou na chirurgickou ambulanci v Aši. Zranění si naštěstí nevyžádalo hospitalizaci a policistka byla po chirurgickém zákroku propuštěna do domácího léčení. "Zraněná žena měla tržné rány na hlavě. Byla jí vystavena pracovní neschopnost na minimálně týden," potvrdil Georgis Konstantinidis, který pokousanou ženu ošetřoval.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám