Hlavní obsah

Pokladní odešla na pauzu s tržbou 25 tisíc korun, měsíc už je nezvěstná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dvaapadesátiletá pokladní odešla podle policie v červenci s tržbou 25 tisíc korun ze své práce v centru Prahy. Policisté po ní pátrají a ústy svého mluvčího Tomáše Hulana požádali ve čtvrtek o pomoc.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Pokladní přišla předposlední červencový den do práce a do přestávky se věnovala zákazníkům supermarketu.

„Z této pauzy se za pokladnu už nevrátila a s ní se nevrátilo i pětadvacet tisíc, které měla jako pokladní v tu dobu na hotovosti v kase,“ uvedl Hulan.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Na zveřejněných záběrech z kamery lze vidět, jak si po odchodu posledního zákazníka dává do tašky balíček bankovek a odchází. „Lze se důvodně domnívat, že se popsaného jednání nedopustila v náhlém pominutí smyslů, nýbrž plánovaně,“ konstatoval Hulan.

Pátrání po ženě bylo dosud bezvýsledné, proto požádali policisté o pomoc. Pakliže víte, kde se žena nachází, svěřte tyto informace na lince 158.

Reklama

Výběr článků

Načítám