Hlavní obsah

Podezřelého z pokusu o znásilnění v Chomutově propustili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chomutovští kriminalisté propustili na svobodu muže, kterého zadrželi v souvislosti s nedělním pokusem o znásilnění ženy. Získanými informacemi vyšlo najevo, že čin nespáchal. Napadená se neznámému pachateli dokázala ubránit a utéct do práce, odkud si zavolala pomoc.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Ilustrační fotografie.

Článek

K činu došlo v neděli brzy ráno v Písečné ulici v Chomutově. Ženu středního věku napadl neznámý muž cestou do práce, když šla po chodníku.

„Najednou k ní zezadu přistoupil útočník jdoucí nějakou chvíli za ní po stejném chodníku, napadl ji a přitom se násilím pokoušel o intimnosti a chtěl ženu zatáhnout do křoví,“ uvedla mluvčí policie Miroslava Glogovská.

Ženě se podařilo ubránit, vysmeknout a utéct do místa, kde pracuje. Tady se svěřila své kolegyni a byla jí přivolána pomoc.

Policie se případem začala obratem zabývat a pátrat po pachateli. Ještě ten den zadrželi podezřelého. „Muž zadržený v neděli v souvislosti s pokusem znásilnění byl včera ve večerních hodinách propuštěn na svobodu. Původní podezření se informacemi, které policisté dosud získali a vyhodnotili, nepotvrdilo,“ upřesnili policisté.

Dodali, že se útokem stále zabývají a po pachateli pátrají. Žádají o pomoc i svědky, policisty mohou kontaktovat na lince 158.

Pachatel brutálního znásilnění v Kunratickém lese mluvil česky. Stále uniká, policie čeká na „genetiku“

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám