Hlavní obsah

Podchlazený muž na příjmu liberecké nemocnice náhle vyskočil a začal demolovat zařízení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatický průběh měla hospitalizace pacienta, kterého přivezla záchranná služba v sobotu dopoledne na urgentní příjem do liberecké nemocnice. Muž, kterého tam chtěli ošetřit a na urgentním příjmu už ležel na lůžku, najednou vyskočil, začal křičet a jednat jako smyslů zbavený. Vyběhl z oddělení, ohrožoval personál i další pacienty a demoloval zařízení nemocnice.

Nepříčetný muž demoloval zařízení liberecké nemocniceVideo: Krajská nemocnice Liberec

 
Článek

„Ten člověk byl přivezen jako podchlazený, nalezen někde volně v přírodě a tady po jistém období několika minut klidu se najednou zbláznil,“ popsal pro TV Nova generální ředitel Krajské nemocnice v Liberci Richard Lukáš.

Muž ještě na sále strhl závěsy oddělující lůžka pacientů, pak pronásledoval záchranáře, který se před ním ukryl do malého prostoru recepce před oddělením urgentního příjmu. Agresor na to reagoval tím, že rozbil sklo recepce a chtěl rozkopnout skleněné dveře.

„Staniční bratr Zdeněk Jindříšek mezitím zorganizoval, že se personál i s dalšími pacienty pozamykal na oddělení. Muž pak vyběhl ven, kde už na něj čekala mezitím přivolaná bezpečnostní služba. Ta muže zadržela a asi do šesti minut dorazila policie,“ doplnil mluvčí nemocnice Václav Řičář.

Přivolaní policisté pak muže odvedli na psychiatrické oddělení. „Provedli u něj orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v těle a také test na drogy, obojí bylo negativní. Celý incident nyní šetří policisté z obvodního oddělení Liberec-centrum,“ uvedla mluvčí liberecké policie Vladimíra Šrýtrová.

Přes půl druhé hodiny onanoval před kamerou v hotelu v Praze. Policie hledá leváka s pleší

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám