Hlavní obsah

Přes půl druhé hodiny onanoval před kamerou v hotelu v Praze. Policie hledá leváka s pleší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zcela nepatřičné místo pro intimní chvilku se sebou samým si vybral zhruba 30letý muž v Praze. Přišel na recepci hotelu v centru města a pod záminkou, že shání pokoj a nemá doklady, které mu teprve přinese manželka, se uvelebil na pohovce v lobby hned u vchodu, načež začal onanovat. Setrval u toho asi hodinu a půl, zatímco ho nahrávala bezpečnostní kamera. Policie po muži pátrá.

Muž se ukájel na recepci hotelu v Praze.Video: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal již v noci z 8. na 9. října, muže se ale dosud nepodařilo najít, a policie se proto obrací na veřejnost s žádostí o pomoc s jeho ztotožněním, případně aby se sám policii přihlásil.

„Neznámý muž navštívil hotel na Senovážném náměstí, ale místo ubytování zřejmě hledal místo pro svou intimní chvilku. Kolem půlnoci zazvonil na recepci hotelu a ochotná recepční ho pustila dovnitř. Tam si chtěl objednat pokoj na jednu noc, ale neměl u sebe žádný doklad, tak se usadil na blízkou pohovku a čekal, než mu doklady přinese jeho manželka,“ informoval v pátek o případu mluvčí policie Richard Hrdina.

Podle mluvčího si muž dlouho chvíli při čekání nejdřív krátil hovorem s recepční, načež u toho začal znenadání masturbovat.

Za onanii na nádraží dostal 74letý důchodce pokutu

Krimi

„Udivená žena ze strachu dělala, že ho nevidí, a bála se, aby ji jakkoliv nenapadl. Onanista po více než hodině a půl navštívil toalety a po krátkém rozloučení s recepční odešel neznámo kam,“ zmínil Hrdina.

Muž je kvůli nechutnému divadélku v lobby hotelu podezřelý z výtržnictví, za což hrozí až dvouleté vězení.

„Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je jeho jednání velmi dobře zaznamenáno. Jedná se o muže snědé pleti, ve věku kolem třiceti let, který má tmavé vlasy s výraznou pleší a kouty. Z kamerového záznamu je dále patrné, že by se mnoho jednat o leváka,“ upřesnil mluvčí s tím, že případná svědectví a informace lze sdělit na lince 158.

Foto: Policie ČR

Muž se ukájel na recepci hotelu v Praze.

Pojďte se podívat blíž, lákal onanista na ulici v Brně. Přišli strážníci a zatli mu tipec

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám