Hlavní obsah

Po napadení v Praze zůstal vážně zraněný, policie hledá lidi z fotek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Několik lidí, které zachytila bezpečnostní kamera, hledají pražští kriminalisté kvůli vyšetřování brutálního napadení. Muže podezřelého z násilí, při němž další člověk utrpěl vážná zranění, policisté zadrželi, pátrají ale po dalších svědcích.

Foto: Policie ČR

Svědci napadení v Praze

Článek

O pátrání v pondělí informovala mluvčí policie Violeta Siřišťová, incident se podle ní stal již před měsícem, dosud se ale policistům nepodařilo získat všechna svědectví. Obrátili se proto nyní na veřejnost s žádostí o pomoc.

K fyzickému napadení mělo dojít v sobotu 22. července v Horních Počernicích. Přesně kde a co se mělo stát, policie nesdělila.

Siřišťová pouze zmínila, že „v prostorách objektu“ se do sebe pustilo několik lidí, načež jeden ze zúčastněných utrpěl velmi vážné zranění.

Příběh mladíka ochrnutého po napadení dojal veřejnost. Blízcí nemohli uvěřit číslům na kontě

Krimi

Z fotografií, které policie k případu zveřejnila, vyplývá, že podle všeho šlo o restaurační či podobné zařízení.

„V souvislosti s tímto případem policisté na místě omezili podezřelou osobu a v současné chvíli kriminalisté pátrají po dalších svědcích incidentu. Pokud se na záběrech poznáváte, ozvěte se, prosím, na linku 158 a pomozte nám tak s vyřešením tohoto případu,“ uvedla mluvčí.

„Zároveň žádáme i veřejnost, pokud osoby na fotografiích poznáváte nebo víte, kde by se mohly zdržovat, volejte na linku 158. Kriminalisté se domnívají, že svědci by mohli být ze Slovenska,“ dodala Siřišťová.

Před očima dětí škrtil ženu a mlátil jí hlavou o schod, ale soud byl shovívavý

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám