Hlavní obsah

Po jízdě v protisměru v centru Prahy mladík usnul za volantem. Byl opilý a zdrogovaný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Spícího zdrogovaného 21letého mladíka musely budit za volantem BMW pražské hlídky policie. Poté zjistily, že chvíli předtím jel protisměrem a naboural auto, když odjížděl z parkoviště.

Mladík jel v protisměru a pak usnul za volantemVideo: MP Praha

 
Článek

V sobotu přijali strážníci oznámení, že v Opletalově ulici sedí v nastartovaném autě řidič a blokuje výjezd. Na žádost oznamovatele nereagoval, protože spal. Hlídka se mladíka snažila všemožně vzbudit, ale nedařilo se.

Muž v pražských Dejvicích vyhrožoval v okně sebevraždou

Krimi

„Protože nereagoval na výzvy k otevření ani na údery do skel a střechy vozidla, začali se strážníci obávat o jeho zdraví a život. Přivolali záchrannou službu, pomocí teleskopického obušku odstranili sklo dveří spolujezdce a vůz otevřeli,“ popsala mluvčí strážníků Jiřina Ernestová.

Foto: MP Praha

Mladík usnul v autě

Na hlídky se vyvalil alkoholový odér, řidiče se probral a působil zmateně. V jednu chvíli pak šlápl na plyn a chtěl odjet. V tom mu však rychle zabránili. Dechová zkouška ukázala podle strážníků dvě promile alkoholu. Pozitivní měl také test na drogy.

Z kamerových záznamů pak vyšlo najevo, že při vyjíždění z řady naboural auto a pak jel v protisměru centrem Prahy. Případem se dále zabývá policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám